Твитер: Да го ставиме Заев и директор на МКЦ и на банкнотата од 5.000 денари (фото)

 Breaking News

Твитер: Да го ставиме Заев и директор на МКЦ и на банкнотата од 5.000 денари (фото)

Твитер: Да го ставиме Заев и директор на МКЦ и на банкнотата од 5.000 денари (фото)
June 23
17:39 2019

По реконструкцијата на Владата на премиерот Зоран Заев, корисниците на социјалната мрежа Твитер со бројни коментари за изборот на новите министри со најавената метла. Мнозинство од нив велат дека очекувале повеќе разрешувања и именувања на квалитетни кадри, додавајќи дека метлата на премиерот е чупава. Некои од нив предложија да не се употребува за бадијала зборот метла. Еве дел од нив:

Related Articles