Тасевски: Се правите од личен интерес и за свои деца инаку со прст не мрдате за друг кој не ви на некој начин ваш и близок.

 Breaking News

Тасевски: Се правите од личен интерес и за свои деца инаку со прст не мрдате за друг кој не ви на некој начин ваш и близок.

Тасевски: Се правите од личен интерес и за свои деца инаку со прст не мрдате за друг кој не ви на некој начин ваш и близок.
July 06
21:06 2019

Сашо Тасевски преку фејсбук статус на својот профил ја образложи последната табу тема во нашата држава. Тој својот статус го заврши со зборовите: Пис на јазик. Не ја бранам, ама вие сте поопасни зашто имате моќ, а се правите од личен интерес и за свои деца. Инаку со прст не мрдате за друг кој не ви на некој начин ваш и близок. Прочитајте го неговиот целосен статус во продолжение:

Коментари

Њуз24 се оградува од коментарите на содржините

Related Articles