Стевчо: Нека биде премиер aлбанeц, тука нема ништо лошо

 Breaking News

Стевчо: Нека биде премиер aлбанeц, тука нема ништо лошо

Стевчо: Нека биде премиер aлбанeц, тука нема ништо лошо
July 21
08:37 2020

Според Стевчо, барањето на ДУИ е легитимно. Стевчо Јакимовски во вечерашното гостување на Канал 5 рече дека нема ништо лошо во тоа aлбанец да биде премиер и дека барањето на ДУИ е легитимно.

Нека си биде aлбанец премиер, нема тука нема ништо лошо. Мислам дека и ќе биде здраво. Нека видат сите што сакаат да седат дома, да не гласаат.

Тоа не води кон бинационализација, кон бинационализација води ако се позајмуваат пратеници.

Барањето на ДУИ за премиер Албанец е легитимно, смета Јакимовски.

Related Articles