Спасовски: Изградивме 480 км патишта и реконструиравме 10 железнички станици и 216 км гасовод (Видео)

 Breaking News

Спасовски: Изградивме 480 км патишта и реконструиравме 10 железнички станици и 216 км гасовод (Видео)

Спасовски: Изградивме 480 км патишта и реконструиравме 10 железнички станици и 216 км гасовод (Видео)
June 08
14:44 2019

Изградивме 480 км патишта и реконструиравме 10 железнички станици и 216 км гасовод. Децата ширум земјата добиваат 23 нови градинки и 6 нови основни училишта. Денес го градиме нашето утре. За нашите деца, овде, во нашата земја! Две години заедно со СДСМ. Две години промени. Две години #ЗборотВажи – напиша на својот фејсбук профил Оливер Спасовски објавувајќи и видео спот:

Related Articles