Со видео се огласи Заев за пописот: Да бидеме одговорни сите

 Breaking News

Со видео се огласи Заев за пописот: Да бидеме одговорни сите

Со видео се огласи Заев за пописот: Да бидеме одговорни сите
February 03
22:09 2021

Успехот од Попис2021 ќе биде заеднички! Повикувам да бидеме одговорни и да го спроведеме пописот, којшто ќе биде согласно сите стандарди на Евростат и сите меѓународни стандарди. Податоците од оваа статистичка операција ни требаат за развој на државата и за креирање економски политики. Пописот ниту скратува права, ниту дава нови права. – пишува Заев на својата страница, каде објави и видео обраќање:

Related Articles