Денес со видео порака се огласи министерката Мила Царовска

 Breaking News

Денес со видео порака се огласи министерката Мила Царовска

Денес со видео порака се огласи министерката Мила Царовска
January 24
15:40 2021

Новата концепција за основно образование е влез во нова ера на развој, раст и унапредување на идните генерации. Посветено и заеднички создаваме квалитетно образование за секое дете. Честит Меѓународен ден на образованието. – Вака гласи насловот на видео пораката на страницата на министерката Царовска, во продлжени видео:

Related Articles