Со видео порака се огласи братот на Aли Axмети, еве што точно кажува во обраќањето

 Breaking News

Со видео порака се огласи братот на Aли Axмети, еве што точно кажува во обраќањето

Со видео порака се огласи братот на Aли Axмети, еве што точно кажува во обраќањето
August 16
07:08 2020

Во постизборен период, време кога државата е без серизна влада, никој не знае што ќе се случува оваа есен, преку видео порака се огласува Феkpи Axмети, братот на лидерот на Демократската унија за интеграција Aли Axмети кој не е толку многу експо ниран во јавноста за разлика од неговиот брат, се огласи и упати порака која првилече големо вни мание. Видео пораката со превод од ТВ24, погледнете ја во продолжение:

Related Articles