Сопругот на сопругата и нашол фотографија стара 11 години пред брак, а во позадината бил тој

 Breaking News

Сопругот на сопругата и нашол фотографија стара 11 години пред брак, а во позадината бил тој

Сопругот на сопругата и нашол фотографија стара 11 години пред брак, а во позадината бил тој
August 30
10:30 2019

Брачен пар од Кинса вели дека нивната врска била запишана во ѕвездите, откако сопругот забележал фотографија на неговата сопруга направена пред 18 години, а во позадината е тој. Фотографијата е направена уште пред да се запознаат.

Је, кој денес има 35 години и Ксуе, во 2000 година го посетиле Кингдао во Јужна Кина. Денес се во брак пет години, а во тоа време биле тинејџери и не се познавале.

Фотографијата ја прикажува младата Ксуи во бел фустан а во позадина некое момче, кое после неколку години станал нејзин сопруг.

Кога ја видов фотогафиијата бев изненаден па се нажив целиот. Тоа беше мојата поза за фотографија тој ден- рекол Је и додал дека ја има истата фотографија, но од друг агол.

Related Articles