Солза Грчева раскажа за Ката Национале и нивниот Зоки: На 3 телевизии ме викаа да се правдам зашто не сум ја гласала само јас

 Breaking News

Солза Грчева раскажа за Ката Национале и нивниот Зоки: На 3 телевизии ме викаа да се правдам зашто не сум ја гласала само јас

Солза Грчева раскажа за Ката Национале и нивниот Зоки: На 3 телевизии ме викаа да се правдам зашто не сум ја гласала само јас
August 13
14:07 2019

Поранешна пратеничка, а сега претседателка на Глас за Македонија, Солза Грчева на својот фејсбук профил потсети на тоа што и се случувало кога се спротистави Катица Јанева да биде претседател на Специјалното јавно обвинителство. Таа раскажа се, на 3 телевизии ја викале да се правда зошто не ја гласала. Сега бара убаво сите до еден да и се извинат, ова е нејзиниот статус:

Related Articles