Следи уште само еден продолжен викенд до крајот на оваа година, сабота, недела, понеделник

 Breaking News

Следи уште само еден продолжен викенд до крајот на оваа година, сабота, недела, понеделник

Следи уште само еден продолжен викенд до крајот на оваа година, сабота, недела, понеделник
November 10
17:25 2019

Поминаа скоро сите неработни денови но и продолжени викенди. Денот на Македонската pеволуционерна боpба, 23 Октомври беше неработен ден за сите граѓани. Ни остана уште продолжен викенд до крајот на 2019 година, а тој ќе го имаме дури во декември. На 8. декември, недела паѓа празникот Св. Климент Охридсски, па се префрла за понеделник и со тоа се добива продолжен викенд. Со тој продолжен викенд завршува оваа 2019 година и следи наредна година со нови продолжени викенди, неработни денови.

Related Articles