Скопјани спремете се, утре без струја повеќе делови од главниот град

 Breaking News

Скопјани спремете се, утре без струја повеќе делови од главниот град

Скопјани спремете се, утре без струја повеќе делови од главниот град
December 15
20:26 2021

Како што јавува Прес24, утре без струја повеќе делови од градот. Во време од 9 до 14 часот без електрична енергија утре ќе останат корисниците од улица Стив Наумов зграда 102-Г и 102-Д во општина Центар и од 9:30 – 13:30 часот корисниците од селата: Кондово, Љубин, Долно и Горно Свиларе, Рашче, Копаница, Бојане, Радуша, Дворце, Орашје, Грачани во општина Сарај, како и населба викана Веле Поле и дел од село Кучково во општина Ѓорче Петров. ИзворПрес24.

Related Articles