Скопската зоолошка градина објави фотографија со моќна порака, бела срна, кафено еленче

 Breaking News

Скопската зоолошка градина објави фотографија со моќна порака, бела срна, кафено еленче

Скопската зоолошка градина објави фотографија со моќна порака, бела срна, кафено еленче
November 21
20:33 2019

Животните се најблагородни и емпатични суштества. Кај нив не постои дискриминација само затоа што едната срна е бела, затоа што еленчето е кафено или пак затоа што нема точки како останатите. Во животинскиот свет #СитеСеЕднакви. Да бидеме како животните и да ги прифатиме и оние “поразличните” од нас. Бидејќи, сите сме исти:

Related Articles