Се чека 40 минути за излез од државата на Табановце, возила одат за Ниш и Белград

 Breaking News

Се чека 40 минути за излез од државата на Табановце, возила одат за Ниш и Белград

Се чека 40 минути за излез од државата на Табановце, возила одат за Ниш и Белград
March 28
09:00 2021

На граничниот премин кон Србија, Табановце, поради зголемена фрекфенција на возила, за излез од државата се чека по 40-тина минути, информира АМСМ. Викендов во Србија се уаптија голем број македонски граѓани за да примат вакцина на пунктовите во Белград и Ниш. Од АМСМ информираат дека на останатите гранични премини, од македонската страна нема подолги задржувања за влез и за излез од државата.

Related Articles