Се разведе по неколку месеци брак, водителката која ја гледавме на Сител никогаш поубава (фото)

 Breaking News

Се разведе по неколку месеци брак, водителката која ја гледавме на Сител никогаш поубава (фото)

Се разведе по неколку месеци брак, водителката која ја гледавме на Сител никогаш поубава (фото)
May 24
07:05 2019

Марија Килибарда, водителката која ја глдавме на Сител во ТЛЗП, се омажи и развде за неколку месеци и помина доста тешки периоди. 38-годишната водителка вели дека сега ужива во кариерата и животот и не се плаши од староста, а призна и за што најмногу се кае. – Да можам да го вратам времето би станала мајка млада, како мојата мајка. Но, веројатно се си доаѓа во свое време, вели таа во една прилика. Сега изгледа поубаво од кога и да е.

 

 

Коментари

Њуз24 се оградува од коментарите на содржините

Related Articles