Се огласи Шекеринска: Ветено, остварено, дојдоа новите униформи

 Breaking News

Се огласи Шекеринска: Ветено, остварено, дојдоа новите униформи

Се огласи Шекеринска: Ветено, остварено, дојдоа новите униформи
June 18
15:49 2020

Денеска минситерката Шекеринска на својата фејсбук страница сподели кратка објава збогатена со повеќе фотографии каде додава дека пристигнале новите униформи за припадниците на АРМ. Фото:

Ветено, остварено. Дојдоа новите униформи – напиша Шекеринска.

Related Articles