Се огласи Филипче: Само во последните две недели повеќе од 100.000 граѓани се пријавиле за вaкцинациja

 Breaking News

Се огласи Филипче: Само во последните две недели повеќе од 100.000 граѓани се пријавиле за вaкцинациja

Се огласи Филипче: Само во последните две недели повеќе од 100.000 граѓани се пријавиле за вaкцинациja
May 25
21:19 2021

Само во последните две недели повеќе од 100.000 граѓани се пријавиле за вак цинација на vakcinacija.mk a бројот на заинтересирани надмина 400.000. Ги охрабрувам сите граѓани што поскоро да се пријават на веб-страницата за да можеме да ставиме крај на пан демиј ата. #ВакцинирајСе – Напиша министерот Филипче на својата фејсбук страница:

Related Articles