Се огласи Филипче: Нашата соработка продолжува и понатаму

 Breaking News

Се огласи Филипче: Нашата соработка продолжува и понатаму

Се огласи Филипче: Нашата соработка продолжува и понатаму
October 17
17:56 2020

Министерот за Здравство Венко Филипче, денес вели: Имаме одлична соработка со граѓанските организации.

Тие се нашиот прв партнер, но и коректив во работењето.

Активно се вклучени во креирањето на политиките и во постапките за набавка на лековите со цел поголема транспарентност и увид во јавните пари.

Коронавирусот ни докажа повторно дека тие секогаш се тука кога ни е најпотребно.

Се заблагодарувам на сите организации кои во изминатиот период со донации нè не оставија сами и заеднички се бo pиме и помагаме со состојбата со ков ид-19.

Нашата соработка продолжува и понатаму. – Напиши Филипче на својата фејсбук страница.

Related Articles