Се огласи Таравари на фејсбук: Метлата на Заев, започна од Гостивар

 Breaking News

Се огласи Таравари на фејсбук: Метлата на Заев, започна од Гостивар

Се огласи Таравари на фејсбук: Метлата на Заев, започна од Гостивар
May 21
13:00 2019

Метлата на Заев, започна од Гостивар -обелоденува градоначалникот на општината. Тој на својот фејсбук профил на албански и македонски јазик напиша: Метлата на Заев, започна од Гостивар, денеска се поставени нови присилни директори по училиштата, по 6 пат се менуваат директорите во училиштата во нашата општина за 18 месеци. #ПродолжувамеИсто

Коментари

Њуз24 се оградува од коментарите на содржините

Related Articles