Се огласи Софија Куновска: Драг Зоране, функционерите се избрани за да не ги понижуваат граѓаните, а не претпоставените

 Breaking News

Се огласи Софија Куновска: Драг Зоране, функционерите се избрани за да не ги понижуваат граѓаните, а не претпоставените

Се огласи Софија Куновска: Драг Зоране, функционерите се избрани за да не ги понижуваат граѓаните, а не претпоставените
April 23
22:02 2021

Драг Зоране, функционерите се избрани за да не ги понижуваат граѓаните, а не претпоставените. Стојко е човек-храброст, човек-слобода! Однесувањето на Пауновски е највисок морален чин на сочувување на интергитетот и професионалноста на институцијата која ја предводи и која најодговорно, макотрпно се обидува да ја оспособи години наназад. Убаво би било да научиш да ги почитуваш своите соработници – Напиша на својот фејсбук профил, Софија Куновска:

Related Articles