Се огласи Мицкоски: Јакимовски упати навpeди кон моето семеjcтво

 Breaking News

Се огласи Мицкоски: Јакимовски упати навpeди кон моето семеjcтво

Се огласи Мицкоски: Јакимовски упати навpeди кон моето семеjcтво
June 10
13:41 2022

Очекувам како што кажа самиот Јакимовски да делува опозиционо, не очекувам дека ќе има некакво негативно влијание.Очекувам дека ќе имаме поголема додадена вредност за рушњењ на владата, очигледно тој не можел доволно да се размавне во коалицијата, вели лидерот на опозициската ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски по најавата за „раскинување“ на коалицијата од страна на претседателот на ГРОМ и градоначалник на општина Карпош, Стевчо Јакимовски. По сите нав реди кои ги слушнав изминативе денови од него односите ни се прекинати.Тој упати нав реди кон моето семејство, лично кон мене, не би ја спуштал дебатата на тоа ниво, лично му посакувам среќа и успех во животот и работата што ја работи, кажа Мицкоски.

Related Articles