Се огласи МилеПаника и во негов стил кажа што сега докторите треба да речат

 Breaking News

Се огласи МилеПаника и во негов стил кажа што сега докторите треба да речат

Се огласи МилеПаника и во негов стил кажа што сега докторите треба да речат
May 29
11:39 2020

Преку својот фејсбук профил се огласи Бранко Огњановски, познат и како МилеПаника, тој на својот статус напиша: Сега докторите треба да речат, ние еден месец нема да лечиме, правите што сакате. – Oвој статус е како резултат по информациите дека во државава има над 50 нови случаи на коронавирус, во продолжение неговиот статус:

Related Articles