Се огласи Миа Костова: Пишете таму нешто место да сте горди што Таче има смисла за хумор

 Breaking News

Се огласи Миа Костова: Пишете таму нешто место да сте горди што Таче има смисла за хумор

Се огласи Миа Костова: Пишете таму нешто место да сте горди што Таче има смисла за хумор
June 11
14:02 2022

Пишете таму нешто: ‘место да сте горди што Таче има смисла за хумор вие одма о чи ќе му вадите’ , доле нека иде линк од некое истражување како луѓето што се смеат на своја сметка се поинтелигентни. Хехе, не е смешно… – Напиша Миа Костова на својот фејсбук профил:

Related Articles