Се огласи кандидатот за градоначалник од редовите на ВМРО-ДПМНЕ за градот Охрид

 Breaking News

Се огласи кандидатот за градоначалник од редовите на ВМРО-ДПМНЕ за градот Охрид

Се огласи кандидатот за градоначалник од редовите на ВМРО-ДПМНЕ за градот Охрид
July 14
20:41 2021

Огромна чест, гордост и предизвик исполнет со емоции , за кого ако не за нашиот ОХРИД!

Град на многу цареви, кралеви, светци и интелектуалци!

Град на 365 цркви, БАЛКАНСКИ ЕРУСАЛИМ!

Атрактивна светска туристичка дестинација!

Град кој изобилува со природна убавина!

Охрид мора да блесне со сиот сјај и за мене најбитно, да биде град во кој МЛАДИТЕ ќе ја гледаат својата иднина

Дојде времето, дојде финалната битка на нашата генерација, битка по која што Охрид, но и Македонија ќе продолжи да чекори по вистинскиот пат, патот на успехот и светлината

Охрид ќе биде град на сите луѓе, Македонија на сите луѓе!!!

Благодарност на сите за досегашната поддршка, одиме уште посилно и појако до конечен пад на хибридниот режим!!

Благодарност на довербата и укажаната можност на извршниот комитет и претседателот Христијан Мицкоски!

Related Articles