Се огласи и Заев: Подготвени сме за голема победа, ќе победиме заедно со граѓаните

 Breaking News

Се огласи и Заев: Подготвени сме за голема победа, ќе победиме заедно со граѓаните

Се огласи и Заев: Подготвени сме за голема победа, ќе победиме заедно со граѓаните
October 20
19:47 2019

На лидерската средба е договорено предвремените парламентарни избори да се одржат на 12 април 2020 година. Нашиот народ ќе си го потврди исправниот пат по кој тргна земјата.

Тоа е патот на развој и просперитет, патот што води напред. Тоа се повисоките плати, градежната офанзива, огромната социјална помош, поддршката за домашните фирми, мерките против загадувањето, враќањето пари директно кај граѓаните и бескомпромисната борба против коpупцијата.

Подготвени сме за голема победа и испраќање во заборав на политиките кои нудат изолација, нaционализам, поделби, kонфликти и богатење на неколкумина на сметка на граѓаните.

Македонската иднина е извесна, ќе победиме заедно со граѓаните – напиша премиерот Заев на својата фејсбук страница.

Related Articles