Се огласи Зеќири за изјавата на арачиновци со пилоти: Ова е исто како да веpувaш дека Мицкоски некогаш ќе стане премиер

 Breaking News

Се огласи Зеќири за изјавата на арачиновци со пилоти: Ова е исто како да веpувaш дека Мицкоски некогаш ќе стане премиер

Се огласи Зеќири за изјавата на арачиновци со пилоти: Ова е исто како да веpувaш дека Мицкоски некогаш ќе стане премиер
October 08
19:31 2019

Пратеникот на СДСМ, Мухамед Зеќири, се огласи на Твитер во врска со изјавата на арачиновци во емисијата Клик плус на ТВ 21 дека од неговата партија им било ветено вработување на 300 жители на селото како пилоти. Тој на својот твитер профил напиша следново: Да веpуваш дека некој им ветил на Арачиновци дека ќе се вpаботат 300 пилоти, е исто како да веpуваш дека Мицковски некогаш ќе стане премиер.

Related Articles