Се огласи Заев за разговорот за шарените и коалицијата

 Breaking News

Се огласи Заев за разговорот за шарените и коалицијата

Се огласи Заев за разговорот за шарените и коалицијата
June 29
19:36 2020

Лошо сум се изразил во разговорот од 2016 година кој денес е објавен на курирските портали. Но, наспроти тие неколку несоодветни зборови, во изминативе три години стојат на виделина сите добри односи, почит и достојна соработка со сите наши коалициони партнери. Низ конкретни дела секој ден градам човечки и пријателски односи со сите мои партнери и соработници, затоа нашата коалиција постојано расте, затоа нашето мнозинство победува. – Напиша Заев на својата страница.

Related Articles