Се огласи Ефтов: До кога ќе дозволуваме исти луѓе да прават што сакаат

 Breaking News

Се огласи Ефтов: До кога ќе дозволуваме исти луѓе да прават што сакаат

Се огласи Ефтов: До кога ќе дозволуваме исти луѓе да прават што сакаат
May 30
07:39 2020

Новинарот Васко Ефтов синоќа преку својата фејсбук страница, се огласи со фејсбук статус за последните актуелни случувања во државава.

Тој запраша до кога ќе дозволуваме едни исти луѓе да прават шо сакаат, да ја газат и девастирааат државата, како и да си поигруваат со нашето чуство за општиот интерес.

Ефтов запраша до кога нивните лични интереси и нивното аздисување ќе бидат поважни од нашата сигурност и стабилност на државата.

Васко Ефтов тука не заврши, тој додаде дека Ние од нив се разликуваме пар тиски или национално, ние со нив имаме длабоки и суштински цивилизациски разлики, додава Васко Ефтов во неговиот статус.

Тој вели дека веќе не е доволно тоа да го разбереме, веќе е крајно време да им кажеме – Дечки доста беше, доста не малт ретирате сите нас во државата, завршува статусот на Васко Ефтов.

Related Articles