Се огласи Груевски на Фејсбук: Од утре, среда 8-ми мај на саемот на книгата излегува од печат мојата нова книга

 Breaking News

Се огласи Груевски на Фејсбук: Од утре, среда 8-ми мај на саемот на книгата излегува од печат мојата нова книга

Се огласи Груевски на Фејсбук: Од утре, среда 8-ми мај на саемот на книгата излегува од печат мојата нова книга
May 07
14:27 2019

„Мојата нова книга, излегува од печат преку издавачката куќа Ѓурѓа.
Од утре, среда, 8-ми мај на саемот на книгата, а од петок и во тврдиот повез. Во септември и англиска верзија.“ напиша поранешниот премиер Никола Груевски на својата фејсбук страница.

Коментари

Њуз24 се оградува од коментарите на содржините

Related Articles