Се огласи Васко Ефтов со видео порака: Кој ги дели Македонците

 Breaking News

Се огласи Васко Ефтов со видео порака: Кој ги дели Македонците

Се огласи Васко Ефтов со видео порака: Кој ги дели Македонците
November 22
22:00 2019

Македонскиот новинар Васко Ефтов преку својата фејсбук страница се огласи со видео порака, со наслов Кој ги дели Македонците, тој преку 2 парчина леб визуелно објаснува кој ги дели Македонците, за политичките елити, како македонците се слаби, а како обединети се посилни. Во продолжение проследете го неговото видео кое трае само неколку минути но доволно да објасни многу работи, за нештата да станат појасни, видео:

Related Articles