Се огласи Васил за Евровизија, имам бугарски пасош веќе 20-тина години, имам живеено во Торонто, Чикаго, Лондон, Милано

 Breaking News

Се огласи Васил за Евровизија, имам бугарски пасош веќе 20-тина години, имам живеено во Торонто, Чикаго, Лондон, Милано

Се огласи Васил за Евровизија, имам бугарски пасош веќе 20-тина години, имам живеено во Торонто, Чикаго, Лондон, Милано
March 15
19:31 2021

Васил Гарванлиев, Македонскиот претставник на Евровизија за оваа година преку видео се обрати до македонската јавност за да објасни зошто поседува бугарски пасош, но и зошто го промени видеоспотот по многуте реакции. Ако некој е повреден од тоа што го направив ненамерно, јас се извинувам од сè срце, вели Гарванлиев, додавајќи дека не се извинува за тоа што е тој. Во видеото вели дека чест е да биде преставник на Македонија на Евровизија и им се заблагодарува на интернационалните фанови за поддршката. Еве ме пред вас стојам без глума, со моето срце во ваши раце, рече тој.

Related Articles