Се огласи Арсовска: Им дадов понуда на директорите да си дадат оставка или да бидат разрешени

 Breaking News

Се огласи Арсовска: Им дадов понуда на директорите да си дадат оставка или да бидат разрешени

Се огласи Арсовска: Им дадов понуда на директорите да си дадат оставка или да бидат разрешени
September 13
20:01 2022

Поради несоодветно работење, неиспорачување резултати и непочитување на насоките на градот Скопје, директорите добија понуда да си дадат оставка или да бидат разрешени. Градот Скопје е град на сите скопјани, затоа сите носители на овие одговорни раководни функции во градот се должни да даваат отчет пред граѓаните, а не пред пар тиските лидери. Скопје мора да биде модерен град, град за сите скопјани. – Напиша Данела на својата страница:

Related Articles