Се огласи Апасиев: Чекајте малце другари, вака на сред пат да ми беше паркирана алфата

 Breaking News

Се огласи Апасиев: Чекајте малце другари, вака на сред пат да ми беше паркирана алфата

Се огласи Апасиев: Чекајте малце другари, вака на сред пат да ми беше паркирана алфата
July 10
12:48 2021

Чекајте малце, другари… Само си замишљам наместо Пежово на МВР, вака на сред пат да ми беше паркирана Алфата!? Покрај пајаците на Шилеџе Алкo cот, може и спец ијалци да ми викнеа 😉 p.s. Министре Оливер Спасовски. Вака ли сме сите исти пред “уставот и зако ните” или зако ните важат само за опозициските прат еници од Левица? p.p.s. Министрите (за разлика од пратениците) – немаат ни им унитет!

Related Articles