Се огласи Апасиев: Три милиони ЕУР за картички, битно тендерчето за картичките да си го наместите

 Breaking News

Се огласи Апасиев: Три милиони ЕУР за картички, битно тендерчето за картичките да си го наместите

Се огласи Апасиев: Три милиони ЕУР за картички, битно тендерчето за картичките да си го наместите
May 26
21:35 2021

Лидерот на Левица и пратеник во собранието, Димитар Апасиев се огласи преку социјалните мрежи каде напиша: Не озбилно… Вие не сте нop мални! Три милиони ЕУР за картички за неплаќање патарини на српски туристи летово!? WTF Абе тo pлаци, тоа се решава така што, во знак на благодарност, ќе ги пропуштаме сите коли со српски таблици на сите патарини. И толку! Многу едноставно. Ни картички, ни ваучери, ни тендери, ни п ичкеси-матe pине! p.s. Ама вас ви е битно тендерчето за „картичките“ да си го наместите – ѓуб pиња смp дени кле птом ански.

Related Articles