Се огласи Апасиев по денешните настани во Вевчани

 Breaking News

Се огласи Апасиев по денешните настани во Вевчани

Се огласи Апасиев по денешните настани во Вевчани
January 13
23:59 2021

На социјалните мрежи се огласи пратеникот Димитар Апасиев, по последните случувања во Вевчани за празникот Василица денеска. Тој напиша: Чудна некоја ПОЛИЦИЈА. Пендpekот и се kpeва само на риcjaнски пpaзници!? #Вевчани

Related Articles