Се огласи Апасиев: Д-р д-р PAШКОВСКИ kупил земјиште за 100.000 ЕУР Еден џип му кошта 75.000 ЕУР

 Breaking News

Се огласи Апасиев: Д-р д-р PAШКОВСКИ kупил земјиште за 100.000 ЕУР Еден џип му кошта 75.000 ЕУР

Се огласи Апасиев: Д-р д-р PAШКОВСКИ kупил земјиште за 100.000 ЕУР Еден џип му кошта 75.000 ЕУР
April 13
18:20 2021

Д-р д-р РАШКОВСКИ: купил земјиште за 100.000 ЕУР. Еден џип му кошта 75.000 ЕУР. Хациендата – цирка пола миљонче. Одморот у Мексико +15.000 ЕУР. Од патентите шитнати на Влада – уше неколку нули… Д-р Апасиев: Зима 2.500 ЕУР нов кредит за да си купи паркинг за Алфата. Ах, животе, луталице. Требаше ли да упишам втор докторат? #ЗаконЗаПотеклоНаИмот – Пишува Апасиев на фејсбук:

Related Articles