Се огласија од O2 Иницијатива за OXИC

 Breaking News

Се огласија од O2 Иницијатива за OXИC

Се огласија од O2 Иницијатива за OXИC
November 09
07:40 2019

Преку напишан фејсбук статус на својата фејсбук страница, се огласија од О2 Иницијатива за случајот кој што е табу тема деновиве, а тоа е поранешната фабрика OXИC. Многу не решени работи лежат во оваа фабрика, но како што пишуваат од О2 Иницијатива најголем проблем се 6 тони вода со елементи, како постапила фирмата која што требала да го извезе надвор од државава, интеревенцијата и увидот на МВР, локалните жители што први го забележале случајот, како реагирал државниот инспекторат за животна средина и др. Прочитајте го статусот во продолжение:

Related Articles