Се огласија од сдсм – Од утре ќе почнат да стигаат пари кај граѓаните

 Breaking News

Се огласија од сдсм – Од утре ќе почнат да стигаат пари кај граѓаните

Се огласија од сдсм – Од утре ќе почнат да стигаат пари кај граѓаните
April 18
13:45 2021

Една милијарда и 920 милиони денари поддршка за плати за месеците февруари и март 2021 година од утре ќе почнат да стигаат кај граѓаните! Усвоен е Петтиот пакет економски мерки, кој е наменет за граѓаните и за компаниите, за стабилна и развојна македонска економија и за подобрување на ликвидноста на стопанството. Граѓаните, компаниите, ниту час повеќе не смеат да останат без помошта што им следува – Пишуваат на фејсбук од сдсм:

Related Articles