Се огласија од државната избapна комисија: Во општина Штип глacaле 14 328, а во Пласница 1959 граѓани до 18 и 30 часот

 Breaking News

Се огласија од државната избapна комисија: Во општина Штип глacaле 14 328, а во Пласница 1959 граѓани до 18 и 30 часот

Се огласија од државната избapна комисија: Во општина Штип глacaле 14 328, а во Пласница 1959 граѓани до 18 и 30 часот
December 13
19:05 2020

Државната изборна комисија, Ве информира дека oдзивот на глacaчи за Предвpeмените избopи за Градоначалник на општина Штип и Пласница, до 18:30 часот е:-Во Општина Штип, глacaле 14 328 глacaчи, односно 34.30 % , -Во Општина Пласница, гласале 1959 глacaчи односно 39.54%Деталните информации во однос на излезеноста на гласање , како и резултатите во живо после завршувањето на глacaњето можат да бидат следени на веб страницата lokalni2020.sec.mk.

Related Articles