Се огласија од Влада за мерките за справување со коронавирусот

 Breaking News

Се огласија од Влада за мерките за справување со коронавирусот

Се огласија од Влада за мерките за справување со коронавирусот
May 20
16:54 2020

Денеска преку фејсбук статус на официјалната страница на Владата, се огласија за најновите сучувања, тие напишаа: Ги дем антираме дез информациите дека Владата денеска одржала седница. Денес немаше владина седница и не се донесени никакви владини одлуки. Сите одлуки за мерките за справување со КОВИД19 се носат исклучиво со владини одлуки. Јавноста веднаш ќе биде информирана кога ќе биде закажана следна седница на Влада, како и за било која следна одлука на Влада. – Гласи статусот на страницата.

Related Articles