Агенција за вработување: Како општествено одговорна институција, ги известуваме сите невработени лица дека редовното пријавување е запрено

 Breaking News

Агенција за вработување: Како општествено одговорна институција, ги известуваме сите невработени лица дека редовното пријавување е запрено

Агенција за вработување: Како општествено одговорна институција, ги известуваме сите невработени лица дека редовното пријавување е запрено
March 23
09:38 2020

Пред неколку минути се оглacиja преку соопштение на својата фејсбук страница и од Агенцијата за вработување на Р.С. Македонија. Од таму додаваат дека ги следат насоките на Владата и како општествено одговорна институција ги известуваат сите невработени лица дека редовното пријавување во центрите за вработување е запрено, се до истекот на важење на донесените мерки, а истото ќе им биде оправдано. Напоменуваат дека граѓаните имаат можност да ги користат електронските услуги на Агенцијата за вработување, кои се достапни на вебот. За сите дополнителни прашања, може да ги контактирате на телефонскиот број (02) 3111850, како и на Фејсбук страната од Агенцијата:

Related Articles