Се зголемува гледаноста на филм стар 10 год кој целосно наликува на денешната ситуација во светот

 Breaking News

Се зголемува гледаноста на филм стар 10 год кој целосно наликува на денешната ситуација во светот

Се зголемува гледаноста на филм стар 10 год кој целосно наликува на денешната ситуација во светот
March 19
15:37 2020

Филм кој што е снимен уште пред десет години, а излезен во 2011 година, денес е доста актуелен и повторно го гледаат граѓаните ширум светот. Кога излегол филмот не бил толку актуелен, но сега после десет години се гледа со зголемен интензитет. Во главните улоги на филмот се и Мет Дејмон, Гвинет Палтроу, Џуд Ло, а додека режисер е Стивен Содерберг. Убаво е филмот да се погледне и изгледа до крај. Видео трејлер во продолжение:

Related Articles