Сеуште има вакви луѓe, завчера на паркинг во Скопје: Другар, ти пратив порака , ќе ти ставеа kaнџа

 Breaking News

Сеуште има вакви луѓe, завчера на паркинг во Скопје: Другар, ти пратив порака , ќе ти ставеа kaнџа

Сеуште има вакви луѓe, завчера на паркинг во Скопје: Другар, ти пратив порака , ќе ти ставеа kaнџа
August 16
05:48 2019

Дали и вие би му платиле на некого кој не го познавате, паркинг? Многумина би рекле не, нормално, но има и поинакви! Погледнете го статусот на Ирена Стеријовска: Другар ти пратив порака, ќе ти ставеа канџа. Напрај го и ти ова за некој друг некогаш, фото:

Related Articles