Секоја чест, уште има луѓе кои им подаваат рака да ги нахранат оние кои немаат ништо

 Breaking News

Секоја чест, уште има луѓе кои им подаваат рака да ги нахранат оние кои немаат ништо

Секоја чест, уште има луѓе кои им подаваат рака да ги нахранат оние кои немаат ништо
May 21
21:10 2019

Уште има луѓе, колку и да е лошо времето, гадно и одвратно општеството во кое живееме, сиромаштијата на духот голема уште има луѓе шо би се откажале од својот дел само да им подадат рака и да ги нахранат оние кои немаат ништо. Кај и да е пекарава алал да им е! – напиша Божидар Божиновски на својот фејсбук профил, каде објави и фотографија од насловот на пекарата, за која што по се изгледа се наоѓа во Скопје. Фото:

Коментари

Њуз24 се оградува од коментарите на содржините

Related Articles