Сашко Коцев се огласи со фејсбук статус каде повторно сите ги насмеа

 Breaking News

Сашко Коцев се огласи со фејсбук статус каде повторно сите ги насмеа

Сашко Коцев се огласи со фејсбук статус каде повторно сите ги насмеа
November 25
21:49 2019

Актерот Сашко Коцев откако стана родител на ќерката Јоана, зачестија неговите духовити статуси на социјалните мрежи поврзани со татковството. Toj на социјалните мрежи напиша: Толку ја имам усовршено како прави кравата МУуу, што очекувам да ме пријават комшиите дека чувам вистинска!!! – беше последната објава на Сашко Коцев на неговиот фејсбук профил:

Related Articles