Савески: Оставка треба да поднесат и Туфекџиќ и Стефоска

 Breaking News

Савески: Оставка треба да поднесат и Туфекџиќ и Стефоска

Савески: Оставка треба да поднесат и Туфекџиќ и Стефоска
May 23
16:34 2019

„Павле Богоевски си поднесе оставка. Правилно. И таа оставка ќе стапи во сила по гласањето за одземање на мандатот на Груевски. И тоа правилно. Мило ми е што остана барем малку принципиелност кај Павле. Мораше цела јавност да го притиска за да поднесе оставка, но ајде, сепак поднесе оставка. Оставка треба да поднесат и Ивана Туфекџиќ и Ирена Стефоска. Ако немате волја или храброст да ја критикувате власта за злоупотребите што ги прави, единствената достојна опција е оставката! Можно е сето ова со аудио-снимката СДСМ да му го збибери на Павле. Но, она што требаше да го знае, уште кога на протестите се врза со СДСМ, кој со ѓаволот тикви сади…“ напиша Здравко Савески на својот фејсбук профил.

Related Articles