Пoлициски час на ниво на целата територија на државата, посочи вечерва дека е потребен, лидерот на опозицијата

 Breaking News

Пoлициски час на ниво на целата територија на државата, посочи вечерва дека е потребен, лидерот на опозицијата

Пoлициски час на ниво на целата територија на државата, посочи вечерва дека е потребен, лидерот на опозицијата
November 23
22:55 2020

Вечерва во Дневникот на Сител телевизија, гостин беше Претседателот на опозициската BMPO-ДПМНЕ, a во гостувањето во Дневникот на Сител рече дека е за воведување полициски час како мерка за спречување на ширењето на коронавирусот.

Денеска поли иките на владата нѐ доведоа до бе здна, или втора без дна.

Аkо воведеме пол ициски час тоа ќе се одрази нега тивно врз економијата, доколку нема полици ски час, тогаш единственото нешто што ни останува е голем број на граѓани да ги заг уб ат своите ж иво ти.

Ако мене ме прашате – само здр ави луѓе може да ја покренат економијата, рече Мицкоски, додавајќи дека потребно е да се спа сат што е можно повеќе жи вот и.

Опозицискиот лидер посочи дека се воведуваат парад аксални мерки, од една страна се воведува кр изна состојба, а од друга страна се организираат предвремени лока лни изб ори во две општини.

Related Articles