Против поскапувањето на струјата, закажан е протест во Тетово, а се спремаат и во други градови, вели Бранимир Јовановиќ

 Breaking News

Против поскапувањето на струјата, закажан е протест во Тетово, а се спремаат и во други градови, вели Бранимир Јовановиќ

Против поскапувањето на струјата, закажан е протест во Тетово, а се спремаат и во други градови, вели Бранимир Јовановиќ
August 03
11:41 2020

Во Тетово е закажан протест против поскапувањето на струјата, во четврток, во 19 ч. Слушам, се спремаат протести и во други градови. Поништете ја одлуката за поскапувањето, вакви работи во вакви моменти не ни требаат. – пишува на својот фејсбук профил, Бранимир Јовановиќ:

Related Articles