Пронајден ж ив од товарен брод и вториот македонец на Халкидики, се трага по третиот

 Breaking News

Пронајден ж ив од товарен брод и вториот македонец на Халкидики, се трага по третиот

Пронајден ж ив од товарен брод и вториот македонец на Халкидики, се трага по третиот
July 10
09:51 2022

Пронајден е ж ив еден од исчезнатите македонски државјани на Халкидики и е во релативно добра здрав ствена состојба, потврдуваат за дописничката на МИА од Атина извори од крајбрежната служба на Грција. Според истите информации на МИА, станува збор за 30- годишен државјани на Северна Македонија, кој по над 17 часа од исчезнувањето е пронајден од товарен брод што пловел во близина во морскиот дел југозападно од Касандра. Акцијата и потрагата на грчката крајбрежна служба, на грчкиот сп асувачки тим и спас увачи волонтери продолжуваат за пронаоѓање на вториот исчезнат. ИзворМИА.

Related Articles