Проговори Џафери од Екогерила: Ни понудија 1/4 милион и да ја затвориме устата за Југохром

 Breaking News

Проговори Џафери од Екогерила: Ни понудија 1/4 милион и да ја затвориме устата за Југохром

Проговори Џафери од Екогерила: Ни понудија 1/4 милион и да ја затвориме устата за Југохром
November 19
19:52 2019

Во синоќешното издание од дебатниот магазин Click Plus на ТВ21, Арианит Џафери од Екогерила рече дека им било понудено од одредени луѓе без да споменува имиња 1/4 од милион само да не зборуваат за Југо хром. Тој кажа дека имало обиди и од Анѓушев и Дураку да се отвори Југохром во Тетово. Ние не подлегнавме на притисоците. Имавме и понуди, но и притисоци само за да не протестираме, но ние не прифативме ништо’, заклучи Џафери. Извор Прес24.

Related Articles