Приказна за Заев: Цело село 15 години гласаат за Заев, а пола немаат водовод и kaнализациja скоро сите, вели Николоски

 Breaking News

Приказна за Заев: Цело село 15 години гласаат за Заев, а пола немаат водовод и kaнализациja скоро сите, вели Николоски

Приказна за Заев: Цело село 15 години гласаат за Заев, а пола немаат водовод и kaнализациja скоро сите, вели Николоски
July 11
20:14 2020

Вистинита приказна за Зоран Заев!

Бев вчера а и пред некој ден во село Банско, струмичко. Таму пола село нема водовод, пола село нема електрична енергија, а скоро цело село нема канализација. 15 години гласаат за Зоран Заев.

И Заев ги лаже дека ќе им направи канализација, па сега пред избори ископал две дупки и ставил една цефка ф-100 и тоа е тоа.

Но луѓето не се наивни, но цефкава е многу тесна, нема да ја собира канализацијата, и Зоран Заев ни срам ни перде им кажува:

“Како оде надоле, се шире”

Е на таков лажго и манипулант треба да му ставиме крај на 15ти Јули! – Пишува на својата фејсбук страница, носителот на ИЕ4, Николоски, каде објави и видео запис:

Related Articles